Starzec Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 złodziej ukradł mi nadzieję nigdy nie zobaczę lata jesień dreszczy niech przysparza zima to nie koniec świata na policję zadzwoniłem i wtrąciłem zbędne proszę może wiosna choć się znajdzie ja tak bardzo bardzo naiwnymi świat upchany sam go znajdę wypatroszę 7
befana_di_campi Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Starzec chyba "deszczy"? 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 (edytowane) Ty się stary nie denerwuj, bo w naturze nikt nie kradnie. Każda pora ma swój urok, i da, gdy poprosisz ładnie. Takie prawa są natury, że tu nigdy nic nie ginie. Czas jak koło jest fortuny, wiosna nosa utrze zimie. Pan policjant spisze raport, że zgubiła się nadzieja, jednak kolor jej zielony, każdą wiosną świat odmienia. Pozdrawiam :) Edytowane 26 Lipca 2024 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 5
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 skradziono na lato nadzieje wnerwiłeś się niemal od razu policja już szuka złodzieja a Ty masz promienie na twarzy powyżej trzydziestki już grzeje wróciło w upale skradzione i jeszcze radośnie się śmieje bo złodziej dotkliwie spieczony :))) 3
corival Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 @Starzec Już się denerwujesz? Wiosna wyjechała na urlop, przecież lipiec... wróci niedługo, gdzieś w marcu. Taki jest porządek rzeczy... nie warto się wnerwiac. Swoją drogą zgrabny wiersz. Pozdrawiam :) 2
Starzec Opublikowano 26 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 @befana_di_campi jednak dreszczy, bo nie lubię jesieni, tej niepolskiej:) dziękuję i pozdrawiam:) @Sylwester_Lasota w praktyce tak być powinno natura ma swoje prawa lecz niecierpliwym jest trudno z nią się zgadzać dziękuję i pozdrawiam:) @Jacek_Suchowicz dziękuję za pocieszenie lecz z tym szukaniem to bajka jesień półgębkiem się śmieje za wsparcie wysyłam lajka dziękuję i pozdrawiam:) @corival może faktycznie przesadziłem ?:)) do marca mam czekać? :))) dziękuję i pozdrawiam:) 2
poezja.tanczy Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 @Starzec Co na proszę, się zasadza To donoszę, moja władza Fajnie i zwięźle, Duży plus, M. 1
Starzec Opublikowano 27 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 @poezja.tanczy dziękuję i pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi