Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 przemijanie to poezja umiejąca łzy obudzić i uśmiech to piękno w którym ukryto cierpienie oraz ulgę przemijanie to cud ozdobiony tym co już było to nie tylko próżnia w niej tli się iskierka przemijanie to sens był obecny i będzie to kraina drzwi których już nie otworzymy 4
Dagna Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 tu jest ukrytych wiele pięknych konstatacji ; miło patrzeć, jak ludzie potrafią z godnością postrzegać siebie w okowach czasu, wydobywając głębię z całej palety doświadczeń - by ją później tak ładnie jeszcze oddać w wierszu…pozdrawiam miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rafael Marius Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mądrze ujęte.
corival Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Fakt, pewnych drzwi już otworzyć nie bedziemy w stanie. Inne jednak otwieraliśmy, a teraz wspomnieniami możemy karmić pozostały czas. Pozdrawiam Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że tak widzisz moje pisanie - dziękuje - Pzdr. Witam - dzięki serdeczne za owe mądrze - Pzdr. Witam - dokładnie tak jak napisałaś w komentarzu - dzięki za czytanie - Pzdr.serdecznie. 2
Ilona Rutkowska Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar nikt tak jeszcze nie pisał o przemijaniu... (wg. mojej najlepszej wiedzy;)) "...iskierka", "kraina drzwi, których już nie otworzymy"... Tak to chyba jest, Waldemarze..., bardzo mi się spodobało. pozdrawiam serdecznie:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje podobanie - dziękuje uśmiechem - Pzdr.serdecznie. @Leszczym - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi