Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 30 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 napawaj mnie zachwytem dostrojoną do fal kwiatów czerwonych maków na sukience usłyszmy się miedzy gałązkami mój truskawkowy księżycu 13
Rafael Marius Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Księżyc lubi truskawki? 1
violetta Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 @Rafael Marius lubi bardzo i się upodabnia do nich:)
Rafael Marius Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to żarłok. A jak tam przeżyłaś 35 stopni w cieniu.
violetta Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 @Rafael Marius co dwie godziny się kąpałam i zrobiłam pracę zaległą, także mam lekki umysł:) 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też dobry sposób. Ja byłem na spacerku jak zawsze. 1
Kwiatuszek Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @violetta Jaki piękny widok! Uwielbiam truskawkowy księżyc między gałązkami! Pozdrawiam serdecznie! 1
violetta Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @Kwiatuszek ja też, jest romantyczny, soczysty :) 1
violetta Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Polecam się z nowym tomikiem, aczkolwiek nie namawiam :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
poezja.tanczy Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 @violetta Bo co turkus, tak zespoli Temu uciec, nie pozwoli Turkus symbolem wiecznej przyjaźni I piękny wiersz Pozdrawiam M.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 A nie lepiej tak: Rzuć na mnie urok: dostojny zachwyt - do tych falistych kwiatów - czerwonych maków na nieprzezroczystej sukience i wtedy usłyszmy echo między nagimi gałązkami, księżycu mój, truskawkowy... Łukasz Jasiński 1
violetta Opublikowano 19 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 @Łukasz Jasiński każdy pisze swoim rytmem:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 (edytowane) @violetta Nauczę panią śpiewać: rytm spokojny i wysoki głos... (całość) Rzuć na mnie urok: (przerwa) dostojny (dłuższa przerwa) zachwyt - (trochę szybciej, jednak: spokojnie) do tych falistych kwiatów - (przerwa i oddech) (całość i bez przerwy) czerwonych maków na nieprzezroczystej sukience i wtedy usłyszmy echo (przerwa) (przerwa i oddech) między nagimi gałązkami, (krótka przerwa) księżycu mój, truskawkowy... (ściszony głos i tru---ska---wko---wyyy) Łukasz Jasiński Edytowane 19 Lipca 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
dgghj Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @violetta Łał, mordka mi się ucieszyła jakbym zobaczył Manula :D Pozdrawiam :) 1
violetta Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @Kot @Kothej a kto to taki?:)
dgghj Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @violetta Ha ha, słabą masz pamięć do cudzych wpisów nie tak dawnych, zresztą mówiłaś tam że Cię to nie interesuje, więc Manul to Twój wiersz po prostu ;) 1
violetta Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @Kot beztroskie życie prowadzę i mam pamięć wybiórczą:)
Rekomendowane odpowiedzi