Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 kiedy los daje kopa gdy wieje i pada a tęcza czarna gdy każdy nowy dzień prowadzi pod górę i kłamie a miłość wstydzi się przytulić i rzec czułe słówko zaś marzenie nie rozumie tęsknoty tylko błądzi nie smuć się ani nie płacz nie zamykaj w ciasnym tylko wyjdź i przeklnij a potem powiedz nie poddam się przecież też jestem cząstką świata więc szanuj mnie losie 3
Rafael Marius Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety tak to często bywa. Generalnie to obojętność ma się najlepiej.
corival Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Z losem nie pogadasz, ale można powalczyć. No bo czemu niby sprawę poddawać... Pozdrawiam Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - raczej tak - obojętność wygrywa - miło że czytasz - Pzdr. Witaj - cieszy mnie że puenta dobra - dziękuje - Pzdr.serdecznie. Witam - miło że czytasz - dziękuje - Pzdr. @Ana - dziękuje uśmiechem - 1
Rekomendowane odpowiedzi