Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 11 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2024 (edytowane) wielu doda coś od siebie pofantazjuje niedosłyszy przeinaczy zreinterpretuje ludzka sukcesja "prawda" ----------------- * napisałam już kiedyś tekst o tym tytule, ale teraz chciałam inaczej :) zabawa w głuchy telefon jest niezwykle pouczająca :) Edytowane 11 Czerwca 2024 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 8
Rafael Marius Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2024 @iwonaroma Bawiliśmy się tak w przedszkolu. Zawsze wyszło co innego na końcu niż zostało szepnięte na początku, a ja się tak starałem by nie przekręcić. A swoją drogą pouczająca rozrywka. 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2024 To nic innego jak inwigilacja (zastraszanie) i gnębienie - ciągle ktoś do mnie dzwoni z urzędowych telefonów - na dole mam napis: Warszawa lub Polska, chociaż wiedzą, iż jestem osobą niesłyszącą i gdyby nie byli wtórnymi analfabetami - napisaliby po prostu SMS-a. Łukasz Jasiński 1
poezja.tanczy Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2024 @iwonaroma Bo tych słów, na tu, zmienianie Jeden łów, półsłów, porównanie Fajna miniówka Przyzwyczaiłaś nas do tego :) Pozdrawiam miło, M. 1
wierszyki Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 Ciuchy za żeton? Gdzie? Zapytaj naprawdy, może ci odpowie, jak było to dzisiaj, a jak było wczoraj. We wszystkich miejscach pracy, gdzie toczy się codzienna walka o przetrwanie, naprawda ma się świetnie, człowiek przychodzi, patrzy, a już wszyscy dawno wszystko wiedzą. Pzdr. 1
iwonaroma Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius dobrze, kiedy się stara :) - mniej ewentualnych błędów. Ci co celowo zniekształcają wprowadzają chaos :( Dzięki :) @Łukasz Jasiński ja w ogóle nie odbieram nieznanych numerów. Jak ktoś chce się usilnie skontaktować może właśnie wysłać Smsa:) Dzięki 2
Rafael Marius Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety bardzo trudno ich namierzyć. Nam to się nigdy nie udało, choć zawsze jacyś podejrzani byli. 1
iwonaroma Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczy :) dziękuję bardzo i również miło pozdrawiam:) @agfka ;) właśnie:) plotki mają się dobrze, 'naprawde' dobrze, tylko co to ma wspólnego z prawdą... Dzięki i również pozdrawiam @Rafael Marius tak, sprawni są, ale na końcu padną:) 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2024 @iwonaroma Też, odbieram drgania, czasami im odpisuję: pomyłka, proszę zadzwonić do Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Łukasz Jasiński 1
iwonaroma Opublikowano 14 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Łukasz Jasiński :) dobrze jest zgasić natrętów:) 1
iwonaroma Opublikowano 15 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2024 @MIROSŁAW C. Dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi