iwonaroma Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2024 pamiętam Cię czy dobrze czy źle pamiętam Cię B. 6
Rafael Marius Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2024 @iwonaroma Ja też wszystkie moje sympatie pamiętam, no może prawie wszystkie, ale za to dobrze. Mam pozytywną pamięć. 1
Marek.zak1 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2024 Ja też pamiętam, a czasami nie pamiętam, co robiłem wczoraj:). Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2024 .. w istocie tak jest, Iwona... Zrezygnowałabym z drugiego "Cię", Ty nie musisz... :) Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 8 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius pozytywna pamięć to skarb :) Dzięki:) @Marek.zak1 ;) Pamięć czasem robi psikusy :) Dziękuję i pozdrawiam również @Nata_Kruk :) Zastanowię się czy usunąć, w sumie chciałam powtórzenia i rymu (nieoczywistego;)) na koniec. Dzięki i również pozdrawiam. @agfka @any woll @Rolek Podziękowania:) 2
Rekomendowane odpowiedzi