Leszczym Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 Wszystkie te liczne - jakby samurajskie - kile miał rzecz jasna pod kilem, spod którego wystawał miecz, a właściwie mieczysko. I płynął przez życie, choć chmurny Neptun miał go już na widelcu. Miał na imię Mieczysław, co nie zmienia o tyle, że niniejszy tekst jest dalej tylko tekścikiem poruszającym się gdzieś pomiędzy mini prawdami i wielkimi przekłamaniami. Seranon, 03.06.2024r. 2
poezja.tanczy Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @Leszczym Przekłamane, te doznania Na uznanie, dokonania Lubisz sobie pomyśleć :) Fajnie Pozdrawiam miło, M. 1
Amber Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @Leszczym Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zamiast komentarza... dobry film. 1
Leszczym Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @poezja.tanczy kolego Michale ja nic nie robię tylko kminię ;)) Taka postać... @Amber jakkolwiek ktoś kiedyś nazwał mnie Jokerem, choć było to żartobliwe, ja z tych co rzeczywiście lubią batmany... Inna sprawa, że filmów faktycznie tutaj zaczyna mi brakować... odpozdrawiam ;) 2
Amber Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @Leszczym ten joker mało ma wspólnego z batmanem, jest produktem naszej rzeczywistości, a nie wyobraźni (poniekąd wyobraźni reżysera). W sobotę w nocy leciał w tv u mnie i nie omieszkałam oglądania do rannych godzin. Chciałabym zobaczyć go na dużym ekranie w kinie. Film jest z 2019 – go. 1
Leszczym Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @Amber Z tego co się orientuję serie o batmanie i jokerze są całkiem realistyczne psychologicznie. Autorzy serii o to dbają szczególnie. Inna sprawa, że Jaquelin Phoenix sporo się ostatnio produkuje w najróżniejszych tego typu filmach... I są to bardzo ciekawe kreacje, choć z racji sympatii z Francją najnowszego filmu o Napoleonie akurat nie oglądałem... 1
Rekomendowane odpowiedzi