André Kobzar Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2024 ▶︎ Tekstem: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ▶︎ Głosem: Pod koniec wideo wspomniałem o Polskim Portalu Literackim Dziękuję @Agfka, @Violetta, @Somalija, @Poezja.Tancy za uznanie, za krytykę i cenne rady! Wziąłem pod uwagę wszystkie wasze rady. Po pracy nad wierszem chciałem poprawić swój polski, który nie jest moim językiem ojczystym: więcej w nim czytać i, kto wie, może znów coś w nim napisać. Z waszą pomocą :-) André Kobzar, Żenewa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
wierszyki Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2024 Jestem zachwycona Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dziękuję, takiego podziękowania się nie spodziewałam. To raczej Ty tutaj uczysz nas, jak mogłyby wyglądać nasze rozmowy i jakiż satysfakcjonujący z tego efekt być powinien. Niech Ci się wiedzie. Dziękuję.
André Kobzar Opublikowano 22 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2024 @agfka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi