Leszczym Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2024 Wczoraj i w dniach z kategorii przedwczoraj wyrozumiałem całe szeregi spraw i osób, a zatem w miesiącach z kategorii jutro chcę tylko bronić własnej, dużej i kontrowersyjnej idei oraz przekłócać kogoś byle tylko nie byle kogo, bo z kimś innym nie ma radości zwycięstwa. A zatem dzisiaj szykuję loty śmiechem (choć żartu we mnie za grosz) i uśmierzaniem (acz bóle tylko rozkminiam, bo odeszły w siną odległość). Seranon, 18.05.2024r. 3
Amber Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2024 @Leszczym Jutro za dzień za dwa a może więcej zmieni się we wczoraj z nowym spojrzeniem na dzisiaj bronione kontrowersyjne idee. A zatem dzisiejsze loty śmiechem bez żartu za grosz jutro okażą się w komedią. Ulotność chwili Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to z nią mamy przyjemność zwycięstwa. Pozdrawiam:) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2024 @Leszczym Tak jakoś... "Każdy, kto czyta, staje się dziwakiem. Czytanie daje wiedzę, a ponieważ wokół dominuje raczej ignorancja, wiedza oznacza dziwactwo." 1
Leszczym Opublikowano 21 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) @Ilona Rutkowska ;)) @Amber optymistuczny to komemtarz ;) Również pozdrawiam i dziękuję za systematyczną lekturę... @MIROSŁAW C. otóż to i chyba nawet każdy kto czyta i pisze ;) Edytowane 21 Maja 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi