Marcin Sztelak Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Punkt pierwszy: W piekle kiepsko karmią, szczególnie wiecznie spóźnione kolacje są absolutnie niestrawne. Punkt drugi: Hufnalami zabijam drzwi do szafy, mole chcą mnie pozbawić ostatnich atrybutów mężczyzny. Oraz pluszowego misia. Punkt trzeci: Jesienna zupa zrobiona z patyków i liści ma smak. Ulotek z pizzerii, z niemożnością łączenia promocji. Punkt czwarty: Zostaną po nas puste szuflady, niedojedzone kanapki. I tym podobne niepotrzebne rzeczy. Szczególnie potomnym. Punkt piąty: Tak czy inaczej najważniejszy jest punkt pierwszy. 4
jan_komułzykant Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 "Nie będzie niczego, normalnie kAszmar, ale za to będzie Teleexpress" ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sytuacji, kiedy mamy zostać kanibalami? Niemożliwe : Pozdrawiam.
MIROSŁAW C. Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 @Marcin Sztelak Może dlatego Majowie się ulotnili.
andreas Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2024 @Marcin Sztelak Ja już wolę piekło, chociaż źle karmią. W niebie ponoć nudy nad nudami. Janioły chodzą tylko i powtarzają w kółko - jestem szczęśliwy, jestem szczęśliwy. I nic się nie dzieje. Dajcie spokój, to nie dla mnie. Pozdrowionka.
Marcin Sztelak Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zdecydowanie piekło, zresztą tam mam wielu znajomych... 1
Rekomendowane odpowiedzi