tetu Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) metronom wybija rytm: czterdzieści uderzeń na minutę i jestem odpływa ze mnie rzeka wszystkie zdławione ryby pełzną nie mogę się nimi zająć zwrócić ich niebu jestem tylko małą dziewczynką mam sporo lat by podróżować — w czasie mieszczę się w każdej sekundzie przed po i teraz z trudem oddycham fala zalewa zdławione ryby przypływ rzeka we mnie — Lete (nie wymawiaj imienia pani swojej nadaremno) zapomnij! ...dziesięć...dziewięć...osiem jestem kobietą noszę w sobie brzemię Edytowane 29 Stycznia przez tetu (wyświetl historię edycji) 7
poezja.tanczy Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2024 @tetu Motyle nie spadają Tylko drzemkę sobie ucinają Ciekawie napisane podoba mi się Pozdrawiam miło, M.
tetu Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Piękne dzięki wszystkim za czytanie. @jaguar @poezja.tanczy dziękuję za słowa pod wierszem. Pozdrawiam. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 Jest motyl, jest plus. Aczkolwiek ładny wiersz. Pozdrawiam. 1
tetu Opublikowano 7 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte dziękuję za wgląd. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi