deli s Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 ten epidemiologiczny terrorysta -oprawca obcych rodzin to uosobiona mantra głupoty wyglądająca jak clown w przypadkowym pastiszowym łachu posiada kody śmierci i obdziela aktami zgonu napotkane drzewa genealogiczne każdy twierdzi że z niego chuj co nie wie ile trzeba dobroczynnych kompromisów żeby rozgałęzienia wychować nie wie ile trzeba ukochać konania by móc oszczędzić życie innym on tego wiedzieć nie będzie wierząc w zbawienia mordercze umierając w imię rzeczywistej fikcji na rękach zmyślonego boga 2005.03
Damian Cz. Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Panie Delis takie słowa? ... bardzo dobrze, nareszcie ktoś umiętnie używa właściwych słów, we właściwym miejscu. Poeta musi byc odważny i stać na straży...- wszystkiego, a nie tylko swoich własnych rozterek i "pierdołek". Pan mówi konkretnie, o konkretnych, ważnych rzeczach. Aż miło poczytać... pozdrawiam
deli s Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 dzięki ..nie wiem ile osób odbierze podobnie ten tekst jak ty.pozdrow.
Natan Lemens Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Czy to jest o jednej takiej ważnej osobie ?! Jeśli tak to i temat ok bo żadko tu poruszany i z metaforyka też jest wszystko w porządku, Pozdrawiam No tak w sumie nabrałem przekonania więc wycofuję pytanie, tylko go nie będe edytował.
deli s Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 tekst jest trójwarstwowy..pewnie o tej osobie też..a może i nie .dzięki za takie przyjęcie go i za wypowiedz Natan.pozdrowienia
Klaudiusz Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 chyba trochę poniosło "umierając w imię rzeczywistej fikcji na rękach zmyślonego boga" to chyba juz pod grafomanie podchodzi... pozdr
deli s Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 owszem to podchodzi pod grafomanie biografowską,zwłaszcza że kogoś ponosło w stronę zrozumienia(niezrozumienia).Niech mi pan pokaże to grafom.w druku, a jeśli nawet to zrobiłem to w sposób nieświadomy.pozdrawiam. niesmacznie
vacker_flickan Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 oj poniosło — na fali frustracji chyba jak anioł gniewu hehe człowieku ty grzmisz
deli s Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 człowieku..nie grzmię, to zdegustowanie ową insynuacją grafiomaństwa pewnaj treści he
Klaudiusz Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 "rzeczywistej fikcji" ani to ładne ani logiczne, to takie pisanie typu "niemy krzyk"... ludziska myślą że jak walną oksymorona to już wiersza mają... / ;)) / takie moje zdanie, być moze zbyt pochopne (i niesprawiedliwe)... zrehabilituj się następnym a odwołam :) pozdr
deli s Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 witam,czyli zmniejszamy sie do dwóch wyrazów,rozumiem.'rzeczywistej fikcji' nie miało byc stwierdzeniem(oksymoronem) ładnym i w moim zamierzeniu miało byc logicznie sprzecznym-dla tych ,którzy mają wątpliwość ,że to jest fikcja rozgrywająca się w rzeczywistości. właśnie po to ten "zabieg",a wiersz się niemal kończy na tym, a nie stwarza ciąg dalszy ,tak więc to tyle.kultur. nie zrehabilituje sie panu. podraw.
Rekomendowane odpowiedzi