MIROSŁAW C. Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2024 gdy przy Bouleard Voltaire wybucha deficyt emocjonalny nad Katedrą Norte Dame ktoś gra w półksiężycowy pasjans Paryż paryż nie wiem czy to powrót Mahdiego sprawił że czerwień w twoich burdelach płowieje a dziwki jakoś niechętnie otwierają każdą cząstkę swojego ciała po raz ostatni skraplam się popijając Château de Camensac choć nigdy dotąd nie interesowała mnie przestrzeń związana ze słowem kultura to przebiegunowanie pośladków i już nie potrzebuję perwersji teraz będę poetą lub samozwańczym prorokiem adieu 5
Tectosmith Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2024 @MIROSŁAW C. Przyznaję, że nie wiem co to jest Garmino. Nic nie wiem o Mahdim a nazwa ulicy czy też placu nic mi nie mówi. Całość jednak ciekawa. No to zobaczymy czy Peel stanie się poetą, czy jednak prorokiem. Pozdrawiam serdecznie.
jan_komułzykant Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2024 Mon Dieu, naprawdę dobry wiersz :)
MIROSŁAW C. Opublikowano 6 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2024 @Tectosmith Garmino - wszędzie był i wszystko przeżył... :)) To wyimaginowana postać która pozwala mi, wszelkie wydarzenia z tej pięknej planety, zainstalować wersami w wierszach. Pozdrawiam. @jan_komułzykant @Michał78 Dziękuję za ślad, pozdrawiam. 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2024 @jaguar O! Dzięki, to może ukaże się drukiem w jakimś przewodniku i ominie go niebyt w czeluściach internetu,, :)) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi