Leszczym Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2024 Medycy tak dalece się wycwanili tak dalece weszli z butami w życie pacjenta wodząc za nos wyższością wyższego dobra rodzinie że nie będzie już Wojaczków i nie uświadczysz Białoszewskich tylko szumne popowe poeny na cześć nie bardzo nawet wiadomo czego ale zapewne jakiejś sprawnej układanki jakiejś odczłowieczonej mizerii prawdopodobnie słowem mięsiwa słów już nie dla nas i nie dla nich i nie dla mas Nakrywają szumnie do stołu z powyłamywanymi zębami kryjąc uśmiech bo bezzębny i ciepły że aż głowa boli a nie ma już nam czym zgrzytać... albo chwalisz dostojnie albo cię nie ma Muncha wiadomo przegonili zawczasu psami właściwie tylko po to żeby nie nauczył się malować wściekłych wieców bez leków Warszawa – Stegny, 30.01.2024r. 4
wierszyki Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2024 Niezbyt rozumiem, ale czuje się wzburzenie. Mnie akurat wyrzuciło coś już z jednego systemu, więc kibicuje, by się udało. Wiele tragedii, o których nikt nie słyszy. Przy całej tej styczniowej radości z kolejnej zbiórki na sprzęt, gdy zderzamy się ze służbą zdrowia, często po prostu nie ma tam dla nas lub naszych bliskich, miejsca. PZdr.
Leszczym Opublikowano 31 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2024 @et cetera nic mnie tak nie wnerwia jak blokady internetu i za lisi już jestem żeby wierzyć że to przypadek :// To mnie wzburzyło, a dodatkowo czytam właśnie o Wojaczku i lekko mierzi mnie ten układ całkowicie awolnościowy ://
Rekomendowane odpowiedzi