Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 skaczę wokół jeżyn szukając czerwonych jagód wciąż strumykiem delikatnie płyniesz przez śpiącą moją łąkę wypijamy filiżankę herbatki różano-rumiankowo-lawendowej 12
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 (edytowane) Słodzisz w tych swoich małych 'kawałeczkach', ale czaaasem odrobina takiej słodyczy może dobrze zadziałać. Trochę sobie przestawiłam, nie skarcisz mnie chyba za te próbki.. :) A gdyby bez.. "wciąż"... ostatni wers, za 'słodki' dla mnie. Gdyby zostawić, jn. to wtedy reszta w domyśle.... co Ty na to.? @violetta ... dobrego Roku Ci życzę. skaczę wokół jeżyn szukając czerwonych jagód płyniesz strumykiem delikatnie przez moją śpiącą łąkę wypijamy filiżankę herbaty Edytowane 6 Stycznia 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 3
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @Nata_Kruk jestem słodką kobietą:)
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @violetta Rozpisałabym ale po co?Skoro ta Twoja” kruszyna” do mnie przemówiła i nadal uśmiecham się..dzięki-:) 1
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre dziękuję, po prostu się delektuję, zawsze poszukuję czegoś ciekawego w przyrodzie:) 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 jednym słowem idylla z pszczołą trzmiel mlecz zapylla szerszeń czai się wrednie bo ma spa poobiednie tylko turkuć podjadek zżarłszy pędów gromadę na obrzeżach tej łąki zbija bąki ;) 3
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant słodką idylla, ja lubię takie życie:) Nawet w porze zimowej :)
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @jan_komułzykant Wrona prawie zamarza ONI gniazdo zabrali,to dopiera jest jazda czego więcej chcieć dalej.Dzieci będą się cieszyć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poprzyglądam się z rana -może wierszyk napiszę? To dopiero zabawa!Może ktoś się zatrzyma i serduszko podeśle ,w końcu przecież jest zima-wokół biało jak we śnie-:) @Bożena De-Tre -:) albo nie wyśle i też będzie super, bo twarzy zaczerwienionej(od mrozu?) nikt nie zobaczy…dobrej niedzieli z uśmiechem na deser-:)
violetta Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre a razie jestem domu, jem śniadanko, twarożek z ogórkiem, szczypiorkiem i sałatką:) herbatką różą i pyszną kawą:) przeciągam się w cieple:) @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @violetta Pięknie dzień się zapowiedział..bez Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..choć też lubię-:)Zatem bawmy się świadomie kolorem, smakiem,uczuciem 1
violetta Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre biało na balkonie, za oknem, na drzewach :) jem świadomie zdrowo bardzo:) Wracam do mycia naczyń :)
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @violetta Rąk szkoda to uśmiechnij się..jakiś Pan Mąż pomoże Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. …tu akurat „ Kobieta(y) od wszystkiego” ustąpić może.Znasz książkę..nawet okładka zbyt wiele mówi…pozdr…-:)
violetta Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre miękką gąbeczką , nie używam zmywaków:) dłonie mam delikatne i ładne:) 1
Tectosmith Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @violetta Ładnie i sympatycznie. Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @Tectosmith dziękuję, że się podoba:) pozdrawiam :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 @violetta Sielankowo u Ciebie ..no i dobrze Wszystkiego miłego :) M. 1
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 @poezja.tanczy i anielsko:) 1
Rekomendowane odpowiedzi