Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant ..o tych wyspach szczęśliwych Janku pisz bo za dużo smutasów wokół, a to dopiero początek roku i trzeba się uzbroić w cierpliwość i uśmiech sarkastyczny.., 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @violetta też pięknie. Dziękuję bardzo. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre pozdrawiam ciepło cię :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślisz, że z sarkazmem będzie łatwiej? :) Pewnie masz rację, tylko nie za bardzo mi do śmiechu, kiedy konstytucyjnie gwarantowana wolność, prawo własności itp. za chwilę mogą stać się nieosiągalnym celem. Tu rady pani Wisłockiej żeby "przeczekać" zdadzą się psu na budę.
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @violetta Szykuję się do krótkiego „ odlotu” ..zimno zaczyna straszyć.Dzięki za ciepłe pozdrowienia-:)..miło wyobrazić sobie Ciebie uśmiechniętą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @jan_komułzykant Mamy to szczęście( przepraszam za brak skromności, ale nigdy jej nie miałam) że musimy sobie poradzić i coby nie powiedzieć nie planuję: po pierwsze dostosować się…po drugie..bleble…i damy radę 1
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre a dokąd lecisz?
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre Przeczekać to mogłeś jak mama się spózniała coby z przedszkola odebrać „ synka”….ma ci tu czekać Panie Janie? @violetta Mam nadzieję że blisko ..nie będę decydować a dostosuję się-:)Noworoczne postanowienie…bez walki w drobnych sprawach. @Bożena De-Tre „Śladami winnic „byłoby najlepiej-:) 1
iwonaroma Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 sześciu króli, sześć kucharek ... ;) 1
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @iwonaroma i jest co pojeść:)
iwonaroma Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) 1
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Janko... trafnie.! a fotka śliczna... :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest róznica i to spora, bo jak 6 kucharek, to o 12 miłych w dotyku przyjemności więcej. c|:D Dziękuję @Nata_Kruk z posłem bardziej niż z wielbłądem kojarzone, chociaż mocniej uparte, ale też 'biorą' ;) Dziękuję. Edytowane 6 Stycznia 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 2
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant Tej Wisłockiej Pani-:)Nooo trojki tak ale trójki niekoniecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. …albo literówka Twoja moją fantazję wolno puściła..
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panią Wisłocką czytałem w bardzo młodym wieku, nawet na dzisiejsze standardy, zbyt młodym. W celach edukacyjnych. Oczywiście sam ściągnąłem z póły, bo nikomu by nawet nie przyszło do głowy, żeby 10 latkowi takie rzeczy ;) To 'przeczekanie' (zapamiętałem) zdrady małżeńskiej dotyczyło i bardziej chyba do pań skierowane niż panów. Bo panom to podobnież szybciej 'mija' ,'))) O jakiej literówce mówisz nie wiem?
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant Zdecydowanie tu nie płeć ale inne czynniki ludzie decydują-:)Mnie jej imię odstraszało i zdjęcie w „ chustce” Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdecydowanie Julią nie była to i po co miałam „ kraść” jej książkę..inne owszem przywłaszczałam bez mrugnięcia @Bożena De-Tre A tak w ogóle ile książek jeszcze do przeczytania….i napisania…i co tu narzekać ?Pisać póki co można-:). 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre Misia? Piękne imię, a chustka takie czasy, kobiety na traktorach, kołchozy w rozkwicie, Wiesław na trybunach i wreszcie Michalina - ewenement na miarę Tiereszkowej. Pst, pewnie by się obraziła za to porównanie. Poglądy pani seksuolog to kosmos z socjalistyczno - komsomolską rzeczywistości - niebywałe i ponadczasowe :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 było przeszło sześciu króli wcinać pasztet buzię stulić jaki dawniej mieli pech kiedy króli było trzech mała strawa pusty brzuszek w żłóbku leży nam Chrystusek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ponadczasowe Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiecznie o ten żłóbek chodzi
Rekomendowane odpowiedzi