Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Wszystkie - bez wyjątku - nowe, stare i te zdziczałe przy których stoją kikuty drogowskazów nazw zapomnianych porośnięte nie jedną trawą , dokądś prowadzą. Więc gdy poczujesz się zagubiony ... wędrując jedną z nich przypomni sobie ten wiersz . A potem dalej śmiało idź prze siebie , bo może właśnie ta ... ta droga zaprowadzi cię dziś , jutro albo kiedyś ... tam gdzie odnajdziesz to coś , coś co nazwiesz swym szczęściem. Edytowane 29 Grudnia 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 7
duszka Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Wydaje mi sie, że zawsze znajdujemy się na jakiejś drodze, też kiedy pozornie stoimy w miejscu i nie wiemy, co dalej... Wtedy może rozejrzeć się wokół, zajrzeć w siebie i przypomnieć sobie dokąd ona mnie "chce" prowadzić i - zrobić kolejny krok w tym kierunku. Podejrzewam, że wszystkie dążą do jednego celu. Tak, to "przypominanie" sobie o tym jest bardzo ważne. Pozdrawiam :) Edytowane 28 Grudnia 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Rafael Marius Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Każda droga prowadzi do ludzi.
poezja.tanczy Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Szczęścia nie szuka się na półkach sklepowych Wnosisz je do życia, w uśmiechach wciąż nowych Przyjemny wiersz Szeroki :) Pozdrawiam serdecznie M.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - każdy ma w życiu jakiś cel i podąża w jego kierunku - dziękuje za czytanie i komentarz - Pozdr.serdecznie. Witam - masz racje - dzięki za przeczytanie - Pozdr. Witam - cieszy mnie owa przyjemność i twoje czytanie - Pozdr. @Andrzej P. Zajączkowski - @Tectosmith - dzięki - 2
Nata_Kruk Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku... za "po", zasugeruję, kiedyś. Zrobisz, jak chcesz.... Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - zrobiłem tak jak radzisz - faktycznie brzmi jaśniej - dziękuje za czytanie - Pozdr.wieczorowo. 1
Rekomendowane odpowiedzi