Ewelina Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 nieregularna jestem w swoich rymach bezradnych nie dla mnie geometria słów tylko ciepło serca i gorąca głowa 6
Nata_Kruk Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne mini. 1
Ewelina Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Nata_Kruk mini są fajne ;) choć mi już nie wypada :) 1
staszeko Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Smutny dzień, smutny wiersz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Ewelina Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @staszeko a czemu dzień smutny? 1
Tectosmith Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Ewelina Ślicznie. Jestem za! Pozdrawiam ponownie :-) 1
Ewelina Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Tectosmith dziękuję :) Bardzo mi miło. Pozdrawiam także :) 1
Rafael Marius Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W przeciwieństwie do tego co u mnie, gdzie wszystko jest równiutko. Ale to dobrze, w imię różnorodności. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Forma jest dobra na ciasto a nie dla emocji one jak mleko mogą wykipić Wybabrac stół aż po podłogę 1
Ewelina Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Rafael Marius to prawda, u Ciebie równo zawsze :) U mnie to raczej dość różnie. Zazwyczaj serce i intuicja podpowiada. @Krzysica-czarno na białym wybabrać mogą ale czasem i upiększyć. Różnie to bywa. 2
Rekomendowane odpowiedzi