andrew Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) zima wygoniła ocieplenie naraża się... ekologom okryła cienką pierzynką całą ziemię czaruje swym pięknem zachwyca ocean bieli jeszcze nie dokucza ptactwo gania się z wiatrem wróble jak dzieci bawią się strząsając puszysty śnieg z gałęzi a my my podziwiamy nasz cudowny świat 11 2023 andrew Edytowane 30 Listopada 2023 przez andrew (wyświetl historię edycji) 4
Tectosmith Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bym tylko przemyślał bo to narażanie ekologom to tak trochę nie logicznie jest. Sugerujesz w powyższej strofie, że zima wygoniła globalne ocieplenie a rzecz w tym, że obecność zimy temu ociepleniu nic a nic nie przeczy. Taki ten świat. Pozdrawiam.
andrew Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @Tectosmith Masz rację, ocieplenie nie zostało wygonione, bo go nie ma. Jakie były upały za naszego dzieciństwa, to dziś długo nie doświadczymy. To tylko wiersz, więc... Pozdrawiam serdecznie, Miłego dnia
Tectosmith Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę! Nie dobijaj mnie i się trochę doucz na ten temat. @andrew Usunąłem polubienie po tym, jak się dowiedziałem, że to na serio z tym Twoim ociepleniem.
andrew Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @Tectosmith Rozumiem. Do wszystkiego trzeba dojrzeć. Z ociepleniem jest jak z zaporą na granicy. Była niepotrzebna, teraz podobno ma być uszczelniana. Ekolodzy widzą to co im każą. Śmiecie niemieckie w Polsce im nie przeszkadzają, port kontenerów tak... Pozdrawiam,
Tectosmith Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @andrew Jak ja się cieszę, że nie muszę mieć z Tobą bliższego kontaktu. Przerażasz mnie. Trudno.
andrew Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @Tectosmith Przepraszam, Wiem, prawda boli. Pozdrawiam
Rafael Marius Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No waśnie z mojego punktu widzenia to jest ochłodzenie, a nie ocieplenie klimatu. 1
Rekomendowane odpowiedzi