Radosław Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Za wszelką cenę próbuje się wkupić. Zatacza kręgi. Trafiony, choćby spojrzeniem, kończy pod ścianą, kisząc w kapturze swój dzień. A gdy jest już po wszystkim, na szkolnym boisku w towarzystwie piłki mierzy się z zachodem słońca, po czym wraca do domu i więdnie jak niepodlewana zamia. Edytowane 5 Października 2024 przez Radosław (wyświetl historię edycji) 7
Dared Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Radosław Przegadany trochę chyba,
Radosław Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Dared Tak? A Czym motywujesz swój komentarz ?
Dared Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Radosław Mam takie minimalistyczne skrzywienie, wybacz, sam pomyśl, wszystko jest tak dokładnie wyłożone, usuń kilka słów, zostaw pole dla wyobrażni czytelnika
Radosław Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się ważyć słowa i mam wrażenie, że wiersz nie jest przegadany. Tym bardziej dziękuję za Twoje odniesienie. inspiruje mnie, żeby pomyśleć jeszcze o treści utworu. Dziękuję 1
Dared Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Radosław Przepraszam, tak po pierwszym czytaniu chciałem pocenzerować Za wszelką cenę zatacza kręgi kończy pod ścianą a gdy po wszystkim mierzy się z zachodem słońca więdnie jak niepodlewana zamia chyba nie wygląda lepiej, cóż uczmy się od siebie 1
Radosław Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Dared Czytam z uwagą . Sztuką jest wychwycić między niedopowiedzeniem a sednem przekazu.
Dared Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Radosław Nie traktuj tego jako pouczanie, proszę, to tylko moje osobiste odczucie 1
Radosław Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Traktuję to jako Twoje osobiste odczucie, któe daje mi do myślenie. I cieszy mnie to , że odnisłseś się bezpośrednio do wiersza.
Rafael Marius Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Radosław Pilny uczeń i lizus.
Nata_Kruk Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radek... ten chyba całkiem nowy. Dared, wyżej na swoje ucho.. a ja, pozwoliłam na przycięcie ukośników, gdy czytałam szeptem pod nosem. Ogólny przekaz, na tak. 1
Radosław Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niekoniecznie.
Radosław Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 @Nata_Kruk Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy zabieg. Wiersz wymaga dopracowania. Odkładam na jakiś czas, ale wrócę. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi