obywatel Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 we śnie czy na jawie, biję się myślami, jaką będzie przyszłość, jaką ją zostawię smutnych nie odganiam, słońce zaraz wstanie, jeszcze teraz jestem, jaką ją zastaniesz będzie tak jak moja, czy masz zapisane, pomiędzy gwiazdami, co nie było dane lecz bańka mydlana, tęczą się unosi, wzleci może ona, dobrą wieścią zrosi czy tak jak śnieżynka, nigdy nie jest sama, będziesz miała to co, gwiazda mi nie dała nie daję ci ognia, ledwie żaru starcza, w kalendarzu karta, ciągle jeszcze biała
Tectosmith Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 @sam_i_swoi Jeżeli sobie nie radzisz z interpunkcją to po prostu jej nie stosuj i tyle. Będzie przyjemniej. Sam wiersz ciekawy z małymi niezręcznościami. Pozdrawiam.
obywatel Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radzę sobie tak jak każdy, jeśli masz jakieś ale to napisz co ci nie pasuje?
Rekomendowane odpowiedzi