iwonaroma Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 B.obrazowo :) Ach te wichry...
Nata_Kruk Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) Ewelino... nie ma rady, czas ucieka, ale co tam. Próbujmy łapać ciepło, które gdzieś zawsze jest, nawet za chmurami. Dzięki za wejście. error - erros... koleżanka Twojej żony, nie zdaje sobie sprawy ile traci... :) przecież śmiech to zdrowie, a że gdzieś coś zostaje po latach chichrania, trudno... Dzięki. Wędrowcze... dzięki za wejście i upodobanie strofki z.. kamykami.. :) a tafla wody, owszem, marszczy się. ja_wochen... jak miło, że próbujesz wpisać się komuś, fajnie, że tutaj spodobało się. Dziękuję... :) Rafael Marius... starość nie radość... :) bywa i zależy, co komu w życiu 'wypadnie'. Corleone... trudno, nie trudno.. nie wiem, no i każdy można poprawiać, oj można.... :) Pozdrawiam Was Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... czyli miałam 'czuja', że wylało się z Ciebie... niepotrzebnie zupełnie. Przeprosiny przyjęte i chciałabym wierzyć, że był to ostatni raz, taki ton... Pozdrawiam i ja. Edytowane 22 Listopada 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tetu'... baaardzo Ci dziękuję za ten komentarz, bowiem wyłuskałaś wiele niuansów, które mogą pasować do treści. Broń Boże, niczego do góry nogami nie wywróciłaś, to Twoje czytanie i interpretacja, za którą chylę czoła. Jak zauważyłaś, można iść dwutorowo, a może nawet więcej... bo w istocie można. Skupiłaś się na.. przeźroczysctości.. celowo użyłam tego słowa, żeby nie padło wyświechtane, w odbicie lustra. Fakt, rozszerza 'ono' pole interpretacyjne i tutaj wola Czytelnika, którą dróżką zechce pójść, Twoja jest piękna... :) Kamienie ze słów, czy ciosy pomiędzy są "czymś zmarszczonym", bo w życiu 'nie leci' gładko. Obrus - a miałam - na stole zgniata się obrus - ale w ostatniej chwili zmieniłam na - więdnące kwiaty - to też życie. W pierwszej jest masa sztuczności, dobrze czujesz... osobiście nie cierpię galerii, kilometry powierzchni i tłum (niebawem będzie) 'brodzący' w pogoni za czymś.. mało istotnym, podmiotowym. A młodzi, młodość ma swoje 'prawa', jasne... ale czasem kiwam sobie głową na ich zachowanie na ulicy. Tytuł jest dosłowny ale.. ma drugie denko, co widzisz i Ty. Raz jeszcze bardzo Ci dziękuję. Natuskaa... może nie aż tak, że każdy co innego czuje... ;) ale Twoje spostrzeżenia także bardzo ciekawe. Człowiek z biegiem lat, zaczyna coraz bardziej dostrzegać ulotność życia i jego przemijanie, to tak poza tematem troszkę. Dziękuję Ci za zatrzymanie. Iwonaroma.. bym Cię 'zgubiła'... ano wichry, gdzie okiem nie spojrzeć. Dzięki. Drogie Panie, pozdrawiam. Edytowane 22 Listopada 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Czarek Płatak Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 chciałem napisać, że zazdroszczę tego upodabniania się do tafli, ale ta przecież nie zawsze jest gładka - taką, nie gładką jestem.
Nata_Kruk Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Czarku... myślę, że nie Ty jedyny... :) Dziękuję za pisaną pod treścią. Grzegorz-kot67... Waldku T.... Leszczym... Jacek Suchowicz... Dziękuję Wam za czytanie. Edytowane 25 Listopada 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 7 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2023 @Radosław... Dziękuję za ślad czytania.
Rekomendowane odpowiedzi