Ten utwór został doceniony przez użytkowników. error_erros Opublikowano 9 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Chcę cię i nie chcę wołać do życia, Więc jednocześnie żyj i umieraj, A warstwa kurzu - święta bariera Pod klucz niech weźmie wejścia i wyjścia. Niech nawet nie drgnie wokół powietrze. Kiedy cię minę, krocząc na palcach, Bo pył dni martwych rwie się do tańca, Ilekroć słońce oknem się wedrze. A wiatr jesienny niech nie naruszy Porządku epok, abym nie musiał, Myśleć, gdy dawność wypełnia płuca, Czy oddech łapię, czy już się duszę. 10
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Witam - ciekawie piszesz - Pozdr.
Monia Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @error_erros Takie trochę tkwienie w tym co było,a z drugiej strony chęć bycia tu i teraz.W taki oto sposób interpretuję twój wiersz pozdro ;)
error_erros Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @Waldemar_Talar_Talar Bardzo dziękuję ;> @Monia Interpretujesz zgodnie z moją intencją! To jest takie "leż spokojnie, niech na ciebie patrzę, ale obrastaj kurzem, żebym miał świadomość, że należysz do przeszłości" ;>
violetta Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Kupiłam w Rosjanie dwa vintage zeszyty, w żółte karteczki, delikatne kropeczki i nie mają żadnych oznaczeń, są jedwabiste na policzku, mam do inspiracji angielskiego, dzisiaj wyczerpywałam temat pomysłów.
error_erros Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @violetta Twój komentarz, jak to często bywa, totalnie abstrakcyjny i oderwany od meritum. I tak za niego dziękuję, bo fakt, że go napisałaś każe mi zakładać, że przynajmniej przeczytałaś wiersz ;P
violetta Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @error_erros jestem łasa na czytanie, parę razy czytałam wiersz:) nawet odtworzyłem sobie vintage, co mi podpowiedział AI:)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2023 @error_erros No, ekstra wiersz. Dziś to trzeci od Ciebie, który przeczytałem. Jesteś świetny i naprawdę trzymasz poziom.
error_erros Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogromnie mi miło! I w ogóle dzięki za nalot! ;D
Rekomendowane odpowiedzi