Dekaos Dondi Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 jestem liść jesienny ze złości zmarszczyłem ogonek na cholerę tu wiszę ja nie mogę o tak tak pomocny wiatr wiruje spadam by sobie pogadać z kasztanami w zielonych kubrakach zaczyna padać to co przecież nie będę płakać lecąc zapytam o szpikulce po co wam one na każdym ostry koniec wyglądacie ohydnie no nie zaraz z żyłki rzygnę a tam co prawdziwa zgroza myślę ktoś na ziemi depcze liście nie chce być zdeptanym o! na szpikulcu zawisłem a ti ti ti kasztanku kochany 3
Monia Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Dekaos Dondi Dużo humoru tutaj zawarłeś mimo,że nastrój wiersza w pewnym sensie jesienno przemijający ;)) pozdro.
Dekaos Dondi Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @Monia ↔Dzięki:)↔Ano jest jak rzekłaś:)↔Jest tu także przekaz, o naturze ludzkiej, jaka czasami bywa. Nagle zmiana zapatrywania... na "sprawę kasztanów". Najpierw "be" a po chwili "cacy":)↔Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi