Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Bolącą głowę podnieść  po nie przespanej nocy i prawidłowo funkcjonować.   Dwóch ludzi parzy na siebie  wrogim wzrokiem. Dwóch muzyków gra zupełnie inne melodie.   Dwie nagrody przyznano  pierwszą i ostatnią. Jeden jest wygranym  drugi przegranym.    Tabun koni przebiegł galopem  wiele pozostawił śladów. Zraniona głowa od hałasu, pilnie potrzebuje spokoju.   Ciągły hałas słyszę chyba nie zaznam spokoju. Dwie postaci w głowie mam, chodź właściwie jedną.   Białą plamę mam przed oczami lecz próbuję myśleć. Zmarło dwóch pozostał jeden w głowie nastąpił spokój.   Jak przeżyję śmierć dwóch  ten który pozostał  dwie postaci które sam stworzył. 
    • @Leszczym   Nie, pan robi wszystko na przekór jako niewolnik - idzie pan za silniejszymi - obniża pan poczucie istoty człowieczeństwa, fakty naukowe i merytoryczne argumenty zamienia pan w "teorię" - nic dziwnego - żydzi, chrześcijanie i muzułmanie nie są zdolni do merytorycznej polemiki, ba, nawet odrzucają legalną Ustawę Zasadniczą - Konstytucję Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, wie pan co? Marnuję mój drogi czas, jak zwykle: nic pan nie ma ciekawego do zaoferowania światu - rozgrywki mnie nie interesują, dziękuję za rozmowę i do widzenia.   Łukasz Jasiński 
    • @Stary_Kredens Podmiot liryczny do osoby na której mu zależy :) Pozdrawiam serdecznie @Łukasz Jasiński Pozdrawiam serdecznie
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - cieszy mnie że coś odnajdujesz dla siebie w moich wierszach - dziękuje -                                                                                                                Pzdr. @Rafael Marius - @Adaś Marek - dziękuje - 
    • @helenoir Bardzo dziękuję i cieszę się, że się wiersz spodobał.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...