amandalea Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 kropla za kroplą cicho kapie sen ociężale w dal odpływa wiersza twojego sensu nie łapie w życiu tak różnie bywa wersy czarowne niezapomniane spokój myślenia burzą czy tylko do mnie kierowane a może wielu służą już kiedyś byłam kochaną ciszą wersy szumiały z brzozą dzisiaj me słowa w próżni wiszą serce na złom wywożą a jeśli cofnąć się troszeczkę liściem zielonym byłam zebrałam gorzkich łez miseczkę smak zapomnienia odkryłam a gdyby głębiej wejść w klepsydrę miraż anioła kobietę zasłonił gumką tych wspomnień dziś nie wytrę mniej niż zero do dziś mnie goni nawet dziecięca ufność w ojca wiara nie była oszczędzona kiedy jak złego snu senna mara ukochana w bękarta zmieniona życie nie bajka ktoś mądrze powie są inni co gorzej mają a ja tak myślę i się nie dowiem czy sobie również tak doradzają 07.05.05r.
Gość Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 A teraz moje zdanie . Do mnie wiersz wtrafił,dobrze jest,3 i 4 strofa najbardziej interesujaca jak dla mnie. pozdrawiam serdecznie.
amandalea Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Julio za komentarz...prawdę powiedziawszy raczej nie pisze rymem...ten wiersz jest wyjątkiem od dawnien dawna i ciekawa byłam jaki jest, co można w nim zmienić...poprawić...czy może wyrzucić lepiej do kosza.... pozdrawiam ama
amandalea Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Kasiu za Twoje zdanie i komentarz...pozdrawiam ama
Rekomendowane odpowiedzi