Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Podrobić światło dzienne  Skonstruować promyk Słońca. Wiązkę światła prawdziwego sztucznym zastąpić? Zbudować tęczę drukarka 3d. Muzykę, by zagrała bez instrumentów, Zaśpiewać , nie mając głosu. Ulepić człowieka bez miłości... Pokochac, nie raniąc, Zawierzyć, nie wątpiąc. Żyć, nie błądząc.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dokładnie :) Tuptusie ;)  I Wielki Marsz  ( S.K.) ;) donikąd :)    ale nie chodzi przecież o cel tylko o istotę marszu ! Na przykład ja lubię sobie tuptać bez sensu ;) w międzyczasie maluję sobie usta i zastanawiam się czy iść z marszem, w bok marszu ;))) czy w przeciwnym kierunku ;))) z mokrą gazetą z wczorajszą prognozą pogody :))) która się raczej nigdy nie spełni :))))    Uśmiecham się :) 
    • @viola arvensisNie miało łączyć z założenia, a się posklejało tak jakoś samo. Lekuchne masz pióro, piszesz tak, jakby Ciebie to nic nie kosztowało,  ot, wysypało się i jest - bardzo ludzkie.  
    • @huzarc   Ignorowanie, wycofanie i zaprzeczanie rzeczywistości ;)  No cóż :) jakoś trzeba sobie radzić z błyskawicą i różem :) świetny !    pozdrawiam :)     
    • @Leszczym   podoba mi się! Twoja teoria mądrości:) zatem mądrość to tak naprawdę spełnienie siebie w zgodzie ze sobą? :)  A ja myślę, że mądrość to jeszcze pokora i umiejętność poszukiwania:) w sensie nieustannego rozwoju:) pozdrawiam:) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...