duszka Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) gdy Twoja rzeczywistość wkrada się w myśl lubię jej zapach i drżenia tych kilku słów które potrafię zapisać Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji) 7
poezja.tanczy Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @duszka I się łączą, dwie osoby Już dawno skruszone lody Pozdrowienia :) 1
duszka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @poezja.tanczy Próbowałam uchwycić moment powstawania wiersza, tych kilku słów, które powstają, gdy zbliża się natchnienie :) Ale Twoja interpretacja też mi sie podoba. Dziękuję! 1
iwonaroma Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Ładnie o zbliżeniu:) Odrobinę mi wadzi powtórka 'jej' 'jej' ale może niepotrzebnie:) 1
duszka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @iwonaroma Masz rację, pomyślę o tym, choć tak na szybko nie znalazłam dobrej alternatywy. Dziękuję Ci za życzliwe i uważne czytanie :) 1
duszka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @iwonaroma Poprawiłam i jestem zadowolona :) Dziękuję! 1
Jacksons Fan Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @duszka lubię Cię czytać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam gorąco 1
Rafael Marius Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @duszka Kojarzy mi się z obcymi myślami, które pojawiają się w naszej głowie. Trudno odróżnić je od własnych. Niewiele osób to potrafi, stąd nawet nie wiedzą, że je mają. Jednak poeci, którzy piszą pod natchnieniem nie mają z tym większych problemów. Można je nawet zapisać, tylko szybko, bo lubią się ulotnić. 1
duszka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo się cieszę i dziękuję! :) Ciekawe rozważania - dziękuję Ci za nie :) Ja spróbowałam uchwycic moment przenikania (zbliżania się) rzeczywistości (prawdy) do myśli, czyli powstawania ich zawartości, którą świadomie rozpoznaje i zapisuję - też w wierszu. To mnie uszczęsliwia, ale nie zawsze mi się udaje. :) Pozdrawiam. 2
iwonaroma Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
duszka Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2023 @Wiesław J.K. Dziękuję Ci i pozdrawiam :) @Kamil Olszówka Dziękuję Ci za miły ślad tutaj i te pod innymi wierszami :) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi