Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Ej, jak suma jaja? Muskaj je!
    • Dotykam twej bladej twarzy. Ciemny makijaż — i łza odwróconego krzyża, wyrysowana spod powieki, patrzy na mnie uśmiechem czarnej szminki na grubych wargach.   Habit wyszyty szkarłatnymi literami diabolicznej poetyki, rozcięty wzdłuż krawędzi pentagramu, obnaża jędrną gładkość ud, ku którym sięgam twardą dłonią.   Snuję uścisk — wzwyż. Pajęczym szwem pończochy, do szkatuły rozkołysanych bioder, i odsłaniam bujne półkola twych rozpiętych piersi, gdzie me palce drapieżnie zanurzają się przez spięte zatrzaski skóry — W głąb czarnej duszy.   A ty zamykasz mnie w sklepieniu swych nóg i ramion, spętanych moją siłą.   Rozsuwam zasłonę zakazanego słowa, zamienionego w ciało.   Czujesz mój oddech na sobie — cyniczny, choć prawy. Uwierz mi - jestem tak święty, że uwodzę wiedźmę.      
    • @Kamil OlszówkaBardzo dziękuję! 
    • @beta_bBardzo dziękuję za czytanie! I za

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

.   @KlipBardzo dziękuję! :)
    • Miała dupa papu - dała im?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...