Ewelina Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) co się stało? nie zaglądasz już do mnie jak kiedyś... mała różo bez kolców - w oczach mi więdniesz ożywić cię nie umiem z jedwabiu różo - nie z uczuć lecz z gorąca czerwona zaczekaj deszczu - ma przyjść później choć nie wiem kiedy... a ty i tak zerwana nie więdnij! jeszcze nie... nie teraz Edytowane 9 Lipca 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 7
violetta Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) Zerwana zwiędnie jednak, na wiosnę się odrodzi z podlewanego krzaczka:) Edytowane 3 Lipca 2023 przez violetta (wyświetl historię edycji) 2
Ewelina Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 @violetta to znaczy, że tak całkiem najgorzej nie będzie :) 2
poezja.tanczy Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 @Ewelina Twój wiersz, inspiracja Kolano i narracja :) Różane dni – na trzy Plan emerytalny Zerwanej róży Poczekać, popatrzeć Ale się ten czas dłuży Już nie smakuje mi słońce Już nie smakuje mi woda Było całkiem przyjemnie Tylko tego ścięcia szkoda 2
Ewelina Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @poezja.tanczy ciekawa perspektywa :) Pozdrawiam :) 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Ewelina Skoro o róży to nie może zabraknąć bohaterki. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 5
Tectosmith Opublikowano 8 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 @Ewelina Ciekawe co to za róża bez kolców. Zakładam, że sekret autorki. Bardzo czuły wierszyk. Pozdrawiam gorąco :-) 1
Ewelina Opublikowano 8 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 @Rafael Marius przepiękna... @Tectosmith a róże bywają różne :) a kolcy można się pozbyć, żeby nie kłuły... A czy to dobry krok i jakie może mieć konsekwencje to już inna sprawa. Pozdrawiam upalnie:) 2
Rafael Marius Opublikowano 8 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też się bardzo spodobała. Była zupełnie inna od wszystkich jej sióstr wkoło. Mam na myśli kolory. 1
Ewelina Opublikowano 8 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 @Rafael Marius tak, kolorowy wyjątkowe. Jedynym słowem: unikat! 1
Klip Opublikowano 9 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2023 @Ewelina Maleńkie pytanie. Bez kolcy czy bez kolców? Pozdrawiam i zaświadczam, że to bardzo miły wiersz. 1
Ewelina Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2023 @Klip kolców chyba jednak... Poprawiłam :) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi