Starzec Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 to już koniec dowiedziałem się w niedzielę po południu poniedziałek był okrutny wtorek męczył mnie potwornie ale środa odpuściła czwartek czmychnął tak pokątnie no, a w piątek już swobodnie by w sobotę, już nie martwić się tygodniem a, w niedzielę….. 7
poezja.tanczy Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 Wiersz na planie koła? :) Ciekawy ++ 1
Asia Rukmini Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Starzec Zaprawdę czas leczy rany, do następnego ;) pozdrawiam 1
Rafael Marius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Karuzela co niedziela. 1
Monia Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Ciekawe podsumowanie całego tygodnia pozdro. 1
Starzec Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @poezja.tanczy aż tak go nie planowałem:) dziękuję i pozdrawiam:) @Asia Rukmini podobno :) Dziękuję i pozdrawiam:) @Rafael Marius karuzele już tak mają :) Dziękuję i pozdrawiam:) @Monia dziękuję i pozdrawiam:) 2
Leszczym Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @Starzec indyk myślał o niedzieli? ;) Fajne. 1
poezja.tanczy Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A w sobotę mu problem z głowy zdjęli :) Nie jeden okazuje się takim indykiem Myślę, że to niedocenianie przysłowie ...
Leszczym Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @poezja.tanczy właśnie, wielu z nas dotyczy to istotnie słuszne przysłowie ;)
Rekomendowane odpowiedzi