anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rozogniona wstęga Deja vu Oplata moje ciało I tańczy swój chaotyczny taniec brzucha Miłość Szkrabie pocałuj Tyle wystarczy Na razie żeby trwać..
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ta Miłość... nie pasuje zbyt prosto bo w wierszu coś jest :)
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to o dziecku? uwielbiam wiersze o dzieciach pozdrawiam
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niestety. Bardzo słaby wiersz. Nie broni się ani jednym wersem. Wiem, o co pani chodzi w tym tekście, domyślam się, ale właśnie o tym jest prawie tyle co nic. Proszę nie brać tych słów za złośliwość. Glaskanie każdego utworu sprawia, że autorzy troszkę zasypiają. I dla ich dobra myślę - uwagi, oczywiście konstruktywne są konieczne. Tylko się nie wolno obrażać. Mam nadzieję, że to potknięcie miało charakter incydentalny. pozdrawiam ciepło - Mirka
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ojej mirko na pewno sie nie mam zamiaru obrażać,kaiu może masz racje z tą milością..ona w sumei nie ejst aż taka prosta..hmm.. dziękuję za wszystkie komentarze,interperetacja dowolna
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ojej mirko na pewno sie nie mam zamiaru obrażać,kaiu może masz racje z tą milością..ona w sumei nie ejst aż taka prosta..hmm.. dziękuję za wszystkie komentarze,interperetacja dowolna
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sterowcu,przepraszam,ależ oczywiście może być o dziecku..
Rekomendowane odpowiedzi