poezja.tanczy Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2023 Z cyklu (prawie jak) haiku Mucha prowokuje Współczuję I odwracam głowę //Marcin z Frysztaka 5
poezja.tanczy Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2023 @tramwaj63 Cholera, muszę zacząć liczyć ich kończyny Nie wpadłem na to. Chociaż mogą oszukiwać. Prowokować. Nie pokazywać wszystkich sztuk ech Jak zawsze, poprawiasz mi humor :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 To świat betonu, zamiast duszy. Duszę zakopali. Tak, żeby nie śmierdziała. Niewiele to daje, wiec używają perfum by tak nie capiło. I do przodu. Byle zaspokoić głód... samozniszczenia //kawałek przekonujący. Kiedyś się robiło ambitne rapy. A dziś, przekonują, że chryzantemy to walentynkowe kwiaty 1
poezja.tanczy Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2023 Sprawdziłem.. i faktycznie jest. Odkrycie za odkryciem. A już spisałem młodzież na straty Dobrze się tego słucha. Dzięki za linki bez linka :) //masz rozeznanie widzę :)
Konrad Koper Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2023 @poezja.tanczy Dar obserwacji- tak jest !! 1
Rekomendowane odpowiedzi