Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka ... slowa    nie trzeba wiele  od ciebie    jak maki  przy drodze  cieszą  słońcem  uśmiechem  wypowiadających ust    w wierszu  spoiwem  myśli  nie pragnących  za wiele    tęsknieniem ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia     
    • @Alicja_Wysocka Mam wrażenie, że Ty delikatniej i subtelniej, a ja po rapersku bardziej i dosadniej, mówimy mniej więcej o tym samym :))
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

wybacz malutki mej wątpliwości nie chcę uchybić nici zmysłowości lecz piękne bajki to  zapominajki jutro zapomną co mówią dziś
    • @LeszczymMichale, kiedyś popełniłam coś takiego   Na ławeczce   pośród starych zmurszałych drzew co bledną już w zapomnieniach w głębokim cieniu ławeczka na niej siadają wspomnienia ludzie nie mogą ich widzieć to jedno mniejsze jest jego a drugie smutniejsze to jej tak siedząc czekają czegoś czasem przechodzi nadzieja aż z żalu musi zakwilić nad tym że śliczne wspomnienia bez siebie tu zostawili
    • @Alicja_Wysocka Nie, nie, to też swoje objawia, dostawiali owszem, dostawiali i ławki, ba, nawet specjalne i bardzo drogie ławki patriotyczne, ale potem zrobili bardzo dużo, czemu notabene nieco sobie zaprzeczyli nawiasem mówiąc, żeby na ławkach nikt nie siedział, a już nie daj boże wieczorem :))))) Dla mnie to coś w gruncie rzeczy absolutnie nieprawdopodobnego.  @Alicja_Wysocka I napiszę to, najwyżej mi się oberwie, już dużo mi się oberwało więc normalka, tak właśnie wygląda jakiś dziwny, pełen strachów i niepokojów, krzywych tabelek i kłamstw zły sen uzurpatora na dyktatora. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...