Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Starzec Opublikowano 19 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2023 zmysłami czuję majową siłę gra słów to miłość nokturnem z klawiatury z ukrytych nut uwiłem bukiet róż czerwonych naręcze słów niewypowiedzianych a jutro zarzucę ci je na szyję 8
Nata_Kruk Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2023 Starzec... a taki romantyczny... :) (żarcik) "Umajony"... fajny tytuł i.. ciśnie mi się pod palce... chwalmy łąki umajone... :) Niech się kwiecą, dosłownie i w przenośni. 1
Starzec Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2023 @Nata_Kruk Są różne stany starości i świadomości :) Mi podobnie się kojarzy :) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
Tectosmith Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 @Starzec Ładnie, zmysłowo, sympatycznie. Pozdrawiam :-) 2
Asia Rukmini Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 Romantycznie i zmysłowo. Lubię poezję, która wznosi ;) pozdrawiam 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 tu chyba nuty przemawiają w sylabach współgrających słów choć ich nie słychać to się mają naręczem karminowych róż bo róże w kwietniu się kwieciły by w maju maić wokół świat aby wyrazić gestem miłym zmysłową miłość która trwa :) 3
corival Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @Starzec Przepięknie splotłeś słowami ogromny, brzmiący, tchnący uczuciem bukiet, czy też wieniec życia... Pozdrawiam :) 1
Starzec Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @Tectosmith Dziękuję i pozdrawiam:) @Asia Rukmini Dziękuję :), ale chyba na wyrost z tym wznoszeniem:) Pozdrawiam:) @Jacek_Suchowicz Dziękuję za piękny komentarz:) Pozdrawiam:) @corival Dziękuję, niech będzie bukiet...........:) Pozdrawiam:) @Leszczym Może byłoby zbyt nachalnie?:) Dziękuję i pozdrawiam:) 3
Asia Rukmini Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @Starzec Niekoniecznie ;) również pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi