Ten utwór został doceniony przez użytkowników. mystiq Opublikowano 4 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 Księżyc przejmuje na ziemi władanie Mrok z dolin w górę unosi zasłony Dopóki całej nie ogarnie fantazji Pasemka drogi w sadzy czarnej nocy Wciąż niepojęta potęgą tworzenia Upiększa ziemię, skarbami otacza Jest nieskończona na miarę geniuszu Myśl możliwości - co sobą oznacza? 11
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 (edytowane) co sobą oznacza - myśl możliwości czy może Mobiusa wijąca się wstęga czy to gromowładny zmęczył się i ostygł ukryta sentencja nie jest niepojęta między Twymi wersami Najwyższy zamieszkał oczami nie ujrzysz musisz patrzeć sercem zachwycić się pięknem ciągłego tworzaenia myśli doskonałej co upiększa przestrzeń :) Edytowane 4 Maja 2023 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
Rafael Marius Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 @mystiq W Warszawie nie ma nocy. Cały czas jest widno od różnorakich świateł. Znawcy tematu mówią, że to źle. Za to na mojej działce jest tak ciemno, że nawet dłoni nie widać. Dla mnie to bardzo dziwne.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 Witam - ciekawie piszesz - Pozdr.
Dared Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 @mystiq Bardzo lirycznie, nie przepadam za takim pisaniem, jednak jest dobrze "zrobione", przyznaję z pewną zazdrością;-))) pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... lubię obserwować falowanie tych 'zasłon'... :) Ładna "noc".
mystiq Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 @Jacek_Suchowicz dziękuję za wierszowany koment. @Rafael Marius dziękuję, lubię łunę świateł nad miastem ale pisałam o nocy na pustkowiu. @Waldemar_Talar_Talar @Dared @Nata_Kruk dziękuję za spojrzenie, pozdrawiam 2
Rafael Marius Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne.
Rekomendowane odpowiedzi