ais Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2023 coraz częściej czynisz ciszę celebrując cierpienie czekasz cudu chwiejnej cywilizacji chciwy chromosom chaosu czupurny cykot całodobowo chałturzy ciężkim cwałem cyk cyk cyk cyrk cyk cyk cyk chimeryczny cherubinie cyniczny cudaku czyraku człekokształtnych choćbyś czczym ciećwierzem choćbyś celowym cmentarzem ctr c _ (2020) 6
lirycznytraktorzysta Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2023 O - podoba się mnie. Kiedyś napisałem 3 wiersze na "w", więc doceniam. 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tempus fugit aeternitas manet. 1
corival Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2023 @ais Podziwiam ais, naprawdę... osobiście nie byłabym w stanie napisać wiersz na zadaną literę i jeszcze utrzymać w nim sens. Powtórnie podziw wyrażam i pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2023 ... ais, w życiu bym czegoś takiego nie poskładała.. jest treść, pomysł z literką "C"... i.. ode mnie plusik. Pozdrawiam. 1
ais Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @lirycznytraktorzysta Tak, to fajna zabawa. Zawodowcy piszą nawet opowiadania tautogramowe. Dziękuję za wizytę. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius Właściwie to nie chodziło o czas, ale dziękuję za sentencję. Pozdrawiam. @corival Tautogram wymaga lekkiego nakładu czasu, ale to bardzo satysfakcjonująca zabawa i naprawdę bardzo łatwa. Dziękuję i pozdrawiam. @Nata_Kruk Jestem pewna, że poradziłabyś sobie świetnie! Dlatego mam propozycję dla ciebie i @corival majowa miniaturka na M. Termin do 1 maja do godziny 18:00 Dziękuję, pozdrawiam i czekam na miniaturki. @violetta @Leszczym @Tectosmith Dziękuję i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi