Dominika M. Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Wszędzie ciemno... Przy życiu utrzymuje mnie tylko awaryjny generator umysłu. Czerwona lampka i wyjący alarm - zwiastuni mojej apokalipsy. Spadki energii bywają boleśniejsze niż rwący policzek i rozcięta warga. Czy rozbłyśnie choć zapałka, zanim przestanę wierzyć w światło?
pickwick Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Czasem jest potrzebra awari, po ciemku mozna wiele spraw przemyslec. Zawsze Pani Poezji podpowie, jak napisac nasteny, dobry wiersz.
vacker_flickan Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 pytanie, które nawiedza człowieka od upowszechnienia się elektryczności: co robić, kiedy zgaśnie światło? mądrość ludowa mówi, że wielkie awarie zbiegają się z eksplozją urodzin, mniej więcej 9 miesięcy później pozdr
Dominika M. Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Dzięki za komentarze. Pickwick: masz rację, po ciemku rzeczywiście nachodzą mnie różne myśli, niestety, równie ciemne... vacker flickan: mam nadzieję, że ta awaria nie zakończy się tak, jak "mądrość ludowa mówi" ;) Pozdrowionka :)
Donika Kuźniewska Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 początek zapowiadał coś naprawdę ciekawego zmieniłabym koniec na coś bardziej ukrytego ale porywającego
Rekomendowane odpowiedzi