Ona_Kot Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 była jak włosy prosta i jasna gładko przełykała szkło myśli - diagnoza: szaleństwo lub obłęd jak skaza - na lustrze rozdziela pasma jak o - płatek rozchyla obietnicą złożoną na pół
Freney Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ale nie kocie! może dlatego że po raz pierwszy (chyba?, a przynajmniej w dziejach moich lektur Kocicy) czas przeszły. A ten wolę stanowczo od teraźniejszego, jakoś mniej wyświechtany obecnie. Natomiast obrona, klasycznie, skuteczna. Więc na razie tyle, ukłony w komplecie załączam, F.
Ona_Kot Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 niekocie... aaaaaa nie umiem mieć stosunku do komentarza więc tylko pozdrawiam ciepło ;)))
Roman Bezet Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Normalne, nie ten przypadek. Raczej narzędnik :)))) No i taki jest rytm wierszyka, co nie? Pierwsza strofka: ciach, ciach, ciach. Druga: bam, bam. A trzecia? Tragedia ;) o -ą! i - kadencja "na pół" (w dół). Ciekawie ta wiosna pisze poetkom po wyobraźni. :D pzdr. b
Marek Paprocki Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 trochę za dużo "jak" Pozdrawiam szkliście.
Ona_Kot Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak sobie walczę z ogarniającym mnie wiosną zniechęceniem ;) i dobrze, że radzisz podrasować tylko nie wiem, czy jeszcze potrafię ;) pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam jak ość owo ;)
Ona_Kot Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A trzecia? Tragedia ;) o -ą! i - kadencja "na pół" (w dół). Ciekawie ta wiosna pisze poetkom po wyobraźni. :D pzdr. b pozdr. ok ąę
Ona_Kot Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty? ;D ja chyba potrzebuję żeby mi ktoś pogonił kota ;) do roboty hihihihi
Ona_Kot Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :) i pozdrawiam również
Rekomendowane odpowiedzi