JuliaKoszal Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2023 Zbyt cicho by mówić nie zdołam powiedzieć muzyka zamilkła przespałam marzenia w lustrze widzę się białą zbyt cicho by poznać zbyt głośno by chwycić malowałam wasz koncert skrzypce wyblakły w pamięci przetrwał ukłon przed smyczkiem paganini zapraszał do walca widownia pływała w zachwycie nie mogłam klaskać trzymałam rozdarte płótno nie czuję nie słyszę teraz chciałabym wiedzieć czy drewniane skrzypce grały naprawdę czy srebrzysta melodia brzmiała tylko dla mnie 3
Rafael Marius Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2023 @boredorsth Czasem tak bywa iż trudno odróżnić, co dzieje się na jawie, a co jest tylko naszym o niej marzeniem. 1
JuliaKoszal Opublikowano 27 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2023 @Rafael Marius w punkt. Życzę miłego dnia! 1
Rafael Marius Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie to bardzo. Ja również życzę rozmarzonego wieczoru.
Rekomendowane odpowiedzi