ais Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Gasł bukoliczny czas beztroski. Na powiekach zasiadły ćmy karmiąc snami ananke. Wokół dominował chaos, którego spiritus movens była bestia. Bałem się jej gniewu, krzyku, wyzwisk, potłuczonych naczyń, szarpania, bicia, ciągnięcia za włosy, tak bardzo, że postanowiłem uciec. Dokądkolwiek. Byleby mnie nie znalazła. Póki co starałem się być nieodczuwalny. Po eksplozji wściekłości następowała absolutna cisza. Później wołała mnie po imieniu, przepraszała, obiecywała poprawę. Byłem nieugięty, jednak tego dnia omamiony jej słowami, wyszedłem. W powietrzu zalśniło srebro, a ja spąsowiałem. Wtedy przestałem się bać. Ogarnął mnie niewysłowiony błogostan, a twarz przejaśniała radością. Bestia zawyła, lecz nie pozwoliła mi odejść. Jeden jeden dwa... __ 11 lutego obchodziliśmy Europejski Dzień Numeru Alarmowego 112. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 25 Lutego 2023 przez ais (wyświetl historię edycji) 3
Ana Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2023 @ais Jestem pod wrażeniem... Pozdrawiam :) 1
Rafael Marius Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2023 @ais O przemocy domowej, dobrze napisane. Tutaj chyba tej psychicznej. 1
ais Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję! :) Dziękuję! @Ewelina Dziękuję! 1
Rekomendowane odpowiedzi