tomass77 Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2023 Umierając stajemy się dziećmi Na chwilę Wszystko jest znowu jasne i czyste Umierając Biegamy po grządkach babcinych Gonią nas ręce staruchy Otacza krzyk znajomy Umierając Spotykamy pierwszą dziewczynę Siedzimy z nią na trzepaku Jesteśmy tacy niewinni Umierając Wracamy do ciepłego domu Kładziemy się spać Umierając Umieramy Na chwilę 4
Rafael Marius Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może nie pierwszą, ale i tak było klawo. 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2023 zabrakło tunelu ;) ale i tak przypomniałeś mi moje własne 1
tomass77 Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) @jan_komułzykant tunel rzecz obowiązkowa. Ups Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam T. @Rafael Marius symbolicznie, pierwszą Pozdrawiam T. Edytowane 8 Lutego 2023 przez tomass77 (wyświetl historię edycji) 1
Asia Rukmini Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2023 Zakończenie skojarzyło mi się z reinkarnacją? Dobry wiersz. Pozdrawiam 1
tomass77 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2023 @Asia Blisko. Dziękuję. Pozdrawiam T.
Rekomendowane odpowiedzi