ais Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2023 Dzień dobry, Całkiem niedawno Administracja postanowiła przeprowadzić generalny remont, co skutkuje ciągłymi problemami technicznymi. A to winda nie działa, a to dach przecieka, domofon zepsuty, a ostatnio zastrzasnęły się drzwi wejściowe i to nie pierwszy raz. Każdy remont jest mile widziany, oczywiście, ale ten wyjątkowo uprzykrza życie. Nie wiem, czy to wina ekipy remontowej, czy wandali z zewnątrz? Chętnie się dowiem czegoś więcej, gdyż, ponieważ i albowiem inne Administracje uchylają rąbka tajemnicy swoim mieszkańcom. Choć pomarudziłam i ponarzekałam, to chciałabym podkreślić wielkie zasługi Administracji, że ciągle i nadal stara się, by użytkownicy lokali byli zadowoleni, ukontentowani, szczęśliwi i uśmiechnięci, za co serdecznie Dziękuję w imieniu swoim i Społeczności Piórkopiszącej. Hip hip hurra niech żyje, żyje nam Pan Administrator. Zdróweczka i Pozdrawiam :)
Mateusz Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2023 To nie żadne problemy techniczne. Po prostu padł serwer za co w 100% odpowiada hosting. Nie otrzymywaliśmy również żadnej informacji o czasie przywrócenia usługi (ostatecznie niedostępność trwała ok. 14 godzin - udało się wrócić ok. 5 rano). Niestety, na siłę wyższą niewiele możemy poradzić. :( Niemniej, wydaje mi się, że sam portal, poza wspomnianymi problemami, działa całkiem sprawnie?
ais Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę działa, trochę nie działa. Mnie bardziej ciekawi źródło problemów. Czy pojawiły się w trakcie ulepszenia, co byłoby dowodem, że jak się grzebie, to i trupa można wygrzebać. Czym spowodowana była śmierć kliniczna hostinga? Bo powodów może być kilka. Tak czy siak, dzieje się coś niepokojącego. Nie wiem, czy są osoby, które tworzą spontanicznie i na bieżąco, ale byłoby dobrze, gdyby byli przygotowani na każdą ewentualność. Również na tę najgorszą. Edytowane 5 Lutego 2023 przez ais (wyświetl historię edycji)
Mateusz Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Awarią hostingu: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie masz co się obawiać - wszystkie dane są w pełni bezpieczne, codziennie wykonywany jest backup całego serwisu i nawet w przypadku poważnej awarii, jakiekolwiek dane nie zostaną utracone :)
ais Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie boję się o swoje wypocinki, bo nauczona niemiłymi doświadczeniami, trzymam je w sejfie NBP Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ais Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2023 @Mateusz Nie wspomniałam o jeszcze jednej niedogodności: na lapku na samym dole strony wyświetla się biały w wpółprzezroczysty pasek - mam wrażenie, że wszystkie plagi spadły na mnie:-/
Mateusz Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2023 @ais tam jest reklama, którą można zamknąć :) nie masz czasem zainstalowanego adblocka?
ais Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2023 @Mateusz Tak, mam i to by wszystko wyjaśniało. Nie ma możliwości zamknięcia reklamy - usunięcie paska. Trudno. Dziękuję. Tylko, że ja mam wszędzie Adblocka. Lapek jest po prostu trochę starszy.
Mateusz Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2023 No to jak sama popsuła, to ja już nic nie poradzę ;) Boksy reklamowe i reklamy wyłączam po drobnym wsparciu forum:
Rekomendowane odpowiedzi