-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Achilles_Rasti · Opublikowano
@Poet Ka dzięki... może kiedyś odważe się bardziej... napisałem parę tekstów do piosenek...i napisałem muzę...bardziej liryczne... ;) -
Przez Poet Ka · Opublikowano
@Achilles_Rasti nie sposób sprowadzić tego wiersza do kilku słów lub zdań, jest tak pojemny treściowo i wieloznaczny. -
Przez Achilles_Rasti · Opublikowano
Jest czarnoksiężnik… nie pytam skąd. Buduję bańkę pęka. Buduję znowu pęka znów I tak w kółko. Rano się budzę to samo pytanie: koniec czy początek. Koniec czy początek. A potem cisza. I wiem już jedno to moje. Nawet jeśli znika. bujaj się... nie szukaj wad w świecie nie szukaj w siebie jesteś sobą bądź nim. nim... magiem swojego życia. wiesz...to moje. Nawet jeśli znika. więc jeszcze raz... @Achilles_Rasti może tak...którą wolicie: Jest czarnoksiężnik… nie pytam skąd. Buduję bańkę pęka. Buduję znowu pęka. I tak w kółko. Rano się budzę to samo: koniec czy początek. koniec czy początek. cisza. I wiem już jedno to moje. Nawet jeśli znika. więc jeszcze raz buduję -
Przez Poezja to życie · Opublikowano
Coś tam było Mgła za szybą A potem słońce Na horyzoncie I trochę deszczu Na niespokojne głowy I tak się toczy To nasze życie A energia wciąż Krąży po ziemskiej orbicie -
Przez Poet Ka · Opublikowano
@Proszalny od razu pomyślałam o tym cytacie... @Proszalny niczego nam nie potrzeba do życia, prócz piękna i natury oraz wiary w miłość niebiańską.
-
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne