jazzkółka Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 (edytowane) co roku czekam jak na zmiłowanie na święta już od rana wyglądam zza wykrochmalonych marzeń czy idą poprawiam ciasno ściągnięte usta i włosy bielą przypominające obrus pod którym sianko wiem niedoczekanie moje dzieci z domu dzieciom lżej ale ja czekam nadal bo przyjdziesz już od rana poprawiam ściągnięte usta i włosy bielą przypominające obrus na którym siano pasyjka i kropidło przecież ksiądz w dom bóg w dom jak co roku Edytowane 8 Stycznia 2023 przez opal (wyświetl historię edycji) 3
jazzkółka Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 @aff "to nikt" - i o nim, o niej, tej czekającej wiecznie samotności chciałam, ale to szkic, nieczytelny, masz rację. Na pewno do przeróbki, żeby mi tu żadna kochanka nie wyskakiwała!:) Dziękuję, że się nad nim pochyliłaś Agatko:) Pozdrawiam:-)
Rafael Marius Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 @opal Chyba tylko niektóre starsze osoby tak mają. U nas to już od wielu lat nie chodzą, bo prawie nikt nie przyjmował. 1
Rekomendowane odpowiedzi