Marek Hipnotyzer Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 pani z telewizji mówi ...walka z obecnością osób pijanych w miejscach publicznych przypomina walkę z wiatrakami ...jednak walka z zaśmiecaniem terenów wypoczynkowych to walka z wiatrakami tak tak walczę wciąż z moimi pragnieniami choduję je w sobie całymi dniami potem wracają konkretne nocami trójwymiarowe pragnienia nafaszerowane wspomnieniami budzę się w nastroju straconego życia myślę "wszystko co dobre już dawno za nami" każda chwila bez sensu nie wróci nie wróci to co było to co tkwi tak we mnie latami ach! wciąż te czarne tylko czarne oczy już ich nie przeoczysz nigdy nieeee! znam bardzo ładny sklep z pamiątkami nazywa się "nostalgia" pełno tam plastikowych gówien serduszek barwionych plakatówkami nie ma nic bardziej niż burdel wzruszającego wypchany nastalgicznymi dziwkami choć mogłem napisać prostytutkami przyciąga "klientow" ostatnio w autobusie ktoś prawie na mnie zwymiotował to dopiero nostalgiczne chyba zamienię się niedlugo w tego faceta z "siedem" stworze własną religię będziemy się modlili do bożka kupionego w "nostalgii"
Roman Bezet Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Uśmiechnąłem się ;) Bardzo równe rymy w czwartej strofce, niestety zepsute jednym wersem (może: pragnieniami trójwymiarowymi - przynajmniej ;) No i Klientów bez cudzysłowu, ale z Dużej. Stworzę - pomińmy. pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi