Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @tetu dziękuję bardzo, zależało mi na „surowej” formie, pozdrawiam serdecznie 
    • @annzau A może kąpiele nie są aż tak wskazane? 
    • @Magda1973 Bardzo mi się podoba ten wiersz :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

.. czyli.. życia.. domniemam.. :) To my musimy wzmacniać koloryt, zawsze...                                    Dziękuję @andrew   @mariusz ziółkowski ... Mariusz, czasem tak... i nich błyszczą, razem w "iskierkami"                                   na niebie.... :) Dziękuję   @Manek ... w to nie wątpię, poza maleńkimi wyjątkami... :) Dzięki.   @Stary_Kredens ... dostawiłam myślnik w cytacie. W tym wersie jest prawidłowy rytm, żeby było.. zagada... musiałabym napisać, gdy czerń zagada... ale "gdy" jest już wyżej, zatem, musi być.. kiedy czerń gada.  Przyjdzie czas też na żniwa... ;) Miło mi, że to była przyjemność. Dziękuję.   @andreas ... "potworki myśli".. to Ala... u mnie zostały.. potworki i.. myśli sklejone... :)              Ajaj.. tych bezmyślnych chyba nie zliczymy... :)) Dzięki za obecność.   @Rafael Marius ... Rafaelu, zawsze jest jakaś.. stara.. i ciągle w zanadrzu.. nowa. Dzięki.     Wdzięczna za zostawione słowa.. ślę Wam.. pozdrowienie.
    • @Stary_Kredens Wiersz bardzo mi odpowiada, bo jest w agnostyczny deseń, a takich mało w sumie :))))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...