Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

czas zamyka wrota

Rekomendowane odpowiedzi

@bajaga1 dzięki ale "już w innym wymiarze" to ma być takie niepewne i dlatego ten znak zapytania na końcu. Oczywiście mógłbym napisać "czy w innym wymiarze" i wtedy nie byłoby wątpliwości - chwili zastanowienia -wszystko dokładnie powiedziane

@Marek.zak1 tak listopad ma to do siebie, że nastraja przemijająco ale bywają cudowne listopady - uwierz mi

Serdeczne dzięki i wszystkich pozdrawiam 

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• To pani, pani Moniko, zdanie, a rzeczywistość jest taka: politycy ode mnie pragną głosu - nic w zamian nie dając, wolny rynek pragnie ode mnie pieniędzy - nic w zamian nie dając, kobiety pragną ode mnie miłości, poświęcenia, stabilizacji, bezpieczeństwa i wygodnego życia - nic w zamian nie dając i kościół - czarna mafia - pragnie ode mnie wiary, kasy i wolności - nic w zamian nie dając, jeśli chodzi o filozofię: to - z greckiego - mądra wiedza, nie każdy może być filozofem, zresztą: jest ona znienawidzona przez wszystkie sekty monoteistyczne z wiadomych przyczyn - jest uznawana przez nich za twór diabelski, otóż to: niewolnik będzie wmawiał wolnemu człowiekowi, iż jest niewolnikiem i w ten sposób monoteistyczny diabeł - robi to samo, ręce opadają...   Łukasz Jasiński    @Domysły Monika   Prezydent Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej zablokował zagraniczną pomoc i za pieniążkami już płaczą: Stowarzyszenie Imienia Stanisława Brzozowskiego - wydawca Krytyki Politycznej, Helsińska Fundacja Praw Człowieka, Fundacja Aktywna Demokracja, Fundacja To Proste, Kampania Przeciw Homofobii, Human Rights Watch, Amnesty International i wiele i wiele i wiele innych ośrodków antypolskich - iście piąta kolumna.   Źródło: Myśl Polska (sprawdziłem: jest to jedyne czasopismo w Polsce całkowicie niezależne, wolne i obiektywne - nie ma tam nawet reklam).   Łukasz Jasiński 
    • @Laura Alszer miło, że się podoba. Pozdrawiam.
    • ta noc będzie szybka jak pendolino z Warszawy do Gdańska  w dwie i pół godziny   wysiadając uświadomisz sobie nie ma powrotu  kasjerka powie: sprzedane wszystkie bilety   pociąg wjedzie prosto do hotelu o nazwie:  Nienasycenie zamówisz najbardziej wykwintny posiłek potrójną porcję (cała noc na kolanach z ambrozją w ustach)   na drugi dzień zrozumiesz że już nic innego nie nasyci twoich kubków smakowych żaden kebab ani elegancka restauracja Magdy Gessler  nawet drwal z maka
    • @Domysły Monika Dziękuję, też mam szczęście :-) Joanna znaczy: Jahwe jest łaskawy. Pozdrawiam!
    • To bardzo miłe, dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...