Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Fraszka o Jedzeniu


P.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Idealna, ani gorzka, ani kwaśna.

Mogę się już nazwać baristą.

Piana delikatna niczym ciepły, lipcowy wiatr.

Przede mną pięć minut czystej rozkoszy.

Pamiętaj, delektuj się, powoli.

Co za rozkosz, smakuje jak gorąca czekolada!

…Koniec.

 

Wciąż jest ciepły.

Idealnie złotobrązowy i chrupki na zewnątrz.

Drzy przy dotyku noża. Czas go rozciąć.

Pięknie wyrośnięty, puszysty.

Ciągliwy, złożony i jasny smak drożdzy.

Masło i dżem domowej roboty...

 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się


×
×
  • Dodaj nową pozycję...