Natuskaa Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2022 więc pukam do bram przeszłości zarzuconej dawny odźwierny wygląda znajoma jego niechęć wystawia swoją twarz tam nic się nie zmieniło w oknie firanki i przeciąg trzydziestoletni parapet pretensje nie dostrojone tam czas zbyt wolno chodzi zatrzymał się na piątku a u mnie jest sobota słońce w zenicie stoi gdy zaspana przyjmuje do salonu prowadzi jak to w odwiedzinach rozmawiamy o tym tamtym mówię że u mnie jest tyle wszystko przyprowadziłam wtedy kapie wzruszeniem a kiedy przestaje myślę że z tego byłoby ładne zdjęcie ale przecież jest sobota można już tylko pisać 7
kwintesencja Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2022 @Natuskaa bardzo nostalgiczny tekst, często ostatnio wracam myślami do miejsc, gdzie czas się zatrzymał, pozdrawiam :) 2
Nata_Kruk Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2022 Różnica czasów... ona istnieje.! Jest treść, ładna forma oraz wypracowane frazy.. dobra, super puenta. Pozdrawia,.m 2
Natuskaa Opublikowano 31 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zamierzam :) ale zrozumieć go, to jest dopiero coś. Dziękuję i pozdrawiam. Może nie za często, ale też mi się zdarza wracać w różne miejsca :) Dziękuję i pozdrawiam. Jakoś kilka dni wcześniej przyszło mi powspominać... czas. Dziękuję i pozdrawiam :) 2
Rekomendowane odpowiedzi